חוסר חשק

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

18/09/2004 | 15:40 | מאת: יפעת

היי, אני בחורה צעירה בת 25. אני לא יודעת אם זה רלוונטי או לא - אבל אני בתולה. בשנה וחצי האחרונות אני חווה חוסר חשק מיני ממש משווע. לפני כן, היה לי המון חשק, שבא לידי ביטוי הן בקשרים שהיו לי, והן באוננות. ולמען האמת מאוד אהבתי את זה. בשנה וחצי האחרונות - כמעט אין חשק. ואם כבר קורה נס ויש חשק, אז האורגזמות ממש ממש חלשות..... זה מאוד מדכא אותי. אמרו לי לחכות, ושזה יעבור לבד, אבל אני לא רואה שזה עובר! עוד כמה פרטים: נכון, אני נתונה ללחצים שונים - הן בשל המצב הבטחוני, גם בעבודה וגם במשפחה. אבל אני חושבת שזה רק תירוץ - כי לכולם יש לחצים! האם יש מה לעשות בעניין? אודה מאוד לתשובתך יפעת

25/09/2004 | 17:44 | מאת: uri6

לחץ ןחוסר רגיעה הם בהחלט סיבות להרגשתך. נא פני לרופא המשפחה שיתן לך משהו להרגיע. נקווה שיעזור.

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו