הפרשות מהנרתיק

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

27/07/2006 | 14:21 | מאת: מיכל

שלום לשירה וד"ר רוברט הופמן, לאחרונה הבחנתי שיש שינוי בכמות ההפרשות מהנרתיק, זה הגיע למצב שבו אני חשה בחוסר נוחות כיוון שיש עלייה משמעותית ביחס לשנים קודמות, לפחות על פי מה שזכור לי. הבעייה מאוד מביכה אותי, ואני תוהה באשר לסיבות שהביאו לשינוי הזה והאם ישנה דרך לטפל בנושא? אוסיף ואומר שאני בת 23 (בהנחה שגילי רלוונטי לשאלה) אודה לכם מאוד אם תענו על שאלתי, מיכל.

27/07/2006 | 16:39 | מאת: איריס

אני חושבת שזו שאלה שצריך להפנות לגינקולוג ועדיף לגינקולוג האישי שלך.

01/08/2006 | 11:32 | מאת: שירה

מיכל שלום לא ברור לי מדוע הבעיה מאד מביכה אותך כהגדרתך, ומדוע בכלל זו מוגדרת בעיה...? הפרשות נרתיקיות הן דבר טבעי ביותר, בדיוק בגלל הסיבה הזו המציאו את המגן התחתון (או התחתוניות), ועל מנת שלא תיאלצי להחליף תחתונים בתדירות של 3 פעמים ביום - כל שאת צריכה לעשות זה לרכוש חבילה של תחתוניות. אם מדובר על הפרשה בריח מוזר וחריף או בצבע או מרקם יוצא דופן - רצוי שתפני לרופא לבדיקה ולבירור, אבל כל זמן שההפרשות הן שקופות ונטולות ריח חריג, אין בכך שום בעיה לדעתי. לקבלת דיעה מקצועית עליך כמובן לפנות לרופא הנשים שלך. אגב, אם לאחרונה את פעילה מינית יותר מאשר בתקופה הקודמת, זה בהחלט יכול להיות הסבר הגיוני לכך שכמות ההפרשות הנרתיקיות שלך גדלה. המשך יום נעים שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו