הזעות ליליות

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

26/07/2006 | 01:32 | מאת: רוני

שלום רב לד" ר רוברט הופן ושירה. אני בת 40, לאחר 3 לידות. הלידה האחרונה היתה לפני 3 שנים. מזה כשנתיים אני מזיעה בלילות הזעות מרובות. הכוונה לחולצה רטובה, כרית ומזרן רטובים מאד. בעבר ניגשתי לרופא נשים וסיפרתי לו על הבעייה הזו. הוא אמר לי שאין זה קשור לגניקולוגיה, מאחר ואני לא בגיל שצריך להזיע כך... הוא המליץ לפנות לרופא משפחה וכך עשיתי. הרופא נתן לי לערוך בדיקות ובבדיקות לא נמצא שום דבר חריג המסביר את התופעה הזו של ההזעות המרובות. אשמח מאד אם תגיבו לבעייתי ותאמרו לי מה הסיבה להזעות הללו, או לאן עליי לפנות לצורך בדיקה יותר מקיפה. נ.ב. אני התקנתי טבעת מירנה לפני כחודשיים. אני מקדימה תודה על תשובתכם. רוני המודאגת.

26/07/2006 | 09:33 | מאת: שירה

שלום רוני אמנם הרופא בפורום הזה הוא רופא מומחה לרפואת משפחה אבל לא נראה לי סביר שתקבלי ייעוץ ברפואת משפחה בתוך פורום שעוסק במיניות האישה... יתרה מזאת, לדעתי את זקוקה ליעוץ פנים אל פנים ולא אינטרנטי. איני מכירה את רופא המשפחה שלך ויתכן שהוא נפלא ומקצועי, אבל לעניות דעתי הפתרון שהוא מצא לבעייתך אינו סביר או הגיוני. להגיד לך שאין שום דבר חריג בבדיקות שלך ובכך לסיים את הנושא - נראה לי לא מקובל. את סובלת מבעיה מסויימת, ואם הבדיקות לא מצביעות על כיוון אבחנתי כלשהו - צריך לחשוב בכיוונים אחרים או להפנותך לרופא אחר (אולי מתחום שונה ?) כדי לנסות לבדוק כל מני אפשרויות. המלצה אישית שלי - לחזור אליו שוב לפגישה נוספת, לעדכן אותו שהבעיה לא נפתרה ולראות מה ההצעות שלו לפתרון. בהצלחה שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו