לא נהנית מהנשיקות שלו

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

26/07/2006 | 01:17 | מאת: מיכל

שלום, יש לי חבר כבר חמישה חודשים ואנחנו מאוד אוהבים אחד את השני אני מאוד אוהבת כמעט כל סוג של מגע איתו ויש לנו יחסי מין מעולים הבעיה שאני לא נהנית להתנשק איתו. ניסיתי כמה פעמים לתדרך אותו ולהסביר לו איך אבל זה לא ממש עובד. זה קצת מתסכל אותי ואני מפחדת שזה עלול להזיק ליחסים. יש עיצה כלשהי שתוכלי לתת?

26/07/2006 | 09:40 | מאת: שירה

בוקר טוב מיכל איני יודעת אם רק הנשיקות *איתו* לא גורמות לך הנאה, או שאת פשוט פחות נהנית מנשיקות באופן כללי. על כל פנים, אם את כן אוהבת נשיקות אבל משהו בצורה הספציפית שהוא מנשק לא נעים לך, אין ברירה אלא להסביר לו שוב (ושוב ושוב אם צריך) איך את אוהבת להתנשק. הדגמות יתקבלו בברכה. נשיקות הן חלק מהמשחק המיני בין שני בני זוג. בדיוק כפי שהוא לא יכול לנחש איך את אוהבת שהוא יגע בך או איזה תנוחות נעימות לך יותר או פחות - כך הוא לא יכול לנחש איזה סוג של נשיקות את אוהבת. מילת המפתח לזוגיות ומיניות היא "תקשורת". דברו ביניכם בחופשיות על מה נעים לשניכם ומה פחות נעים, נצלי את ההזדמנות גם להעביר את הכדור אליו ולשאול אותו אם יש דברים שנעימים לו יותר או פחות והאם יש דברים שהוא היה רוצה שתעשו באופן שונה. בהצלחה שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו