הצעה

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

24/07/2006 | 09:50 | מאת: נירית

אני רואה ששאלות רבות נסבות על ענין הגלולות ולא תמיד מתקבלת תשובה, לדעתי, משום שהשאלות חוזרות על עצמן. נכון שניתן ע"פ נושא לאתר שאלות דומות בפורום(ניסיתי) אבל זה די מסורבל. הצעתי היא לרכז את כל השאלות בצורה כלשהי (אולי לינק) ולענות תשובות פעם אחת. התשובות המרוכזות יופיעו כל תקופה, כאשר השאלות ישובו ויעלו בפורום. הפורום הוא מקור מאד זמין ונוח ולכן המידע בו והתשובות חשובות ואני מניחה שהשאלות לגבי הגלולות חוזרות על עצמן. אודה לתשובתכם לשאלתי האם צריכה להיווצר בעיה אם לקחתי גלולה בפעם הראשונה (מרסילון) בסביבות השעה 14:00 ולמחרת בשעה 9:00 בבוקר (זוהי השעה בה אטול בד"כ).

24/07/2006 | 10:51 | מאת: שירה

נירית בוקר טוב ותודה על ההצעה. יש לי הצעת נגד: אולי, במקום לרכז את כל השאלות בנוגע לאמצעי מניעה, מחלות מין, נושאים גינקולוגיים שונים ושאר ירקות, אולי במקום זה פשוט נשתדל להתרכז בנושאים שלשמם נועד הפורום הזה, שהכותרת שלו (באופן מתאים להפליא) היא: ***פורום מיניות האישה ? *** בראש הפורום הזה מתנוססת בגאון הודעה מפורשת, ובה נכתב שהפורום *אינו* מיועד לנושאים של רפואת נשים. וראו זה פלא - כל יום מגיעות לכאן הודעות על דלקות, הפרשות, ושאלות למכביר על אמצעי מניעה כזה או אחר. אני תוהה באיזה אופן אפשר היה לנסח את ההודעה הזו, כדי שציבור הקוראים והקוראות לא יתקל בקשיים בפענוח המסר הסבוך הזה.... אולי נהפוך את שם הפורום ל: פורום לא גניקולוגי...? אז רק למען הסר ספק: לא במקרה לא נענו השאלות עליהן את מדברת. לא במקרה הן גם לא ייענו בפורום הזה. כפי שמנהלי הפורום חזרו והסבירו (והנה, הם חוזרים ומסבירים בפעם העשירית לפחות)-השאלות הללו לא יזכו לשום מענה בפורום הזה, כי הן אינן רלוונטיות לנושא הפורום. כל שאלה שקשורה למיניות האישה - תתקבל בברכה ותזכה למענה מיידי, לרוב באותו היום. המשך יום טוב, רגוע ושקט שירה

24/07/2006 | 11:29 | מאת: נירית

סליחה על הרצון לעזור לאחרים, בסך הכל ניסיתי למצוא פתרון לבעיה. גם אני (כמו אחרים בפורום) נכנסתי והעלתי את בעייתי כי ראיתי בעיות דומות וכלל לא שמתי לב שאינני בפורום הנכון... סליחה על טרחתך

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו