כאבים בעת קיום יחסי מין

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

23/07/2006 | 10:14 | מאת: בתיה

בעת קיום יחסי מין ובעיקר בחדירה אני חשה בכאב חד. יש לי בן זוג קבוע ואנו משתמשים בחומרי סיכה אך עדיין זה לא עוזר. נבדקתי אצל רופא והוא אמר שאין בעיה. האם יש דרך להקל את הכאב? וממה הוא נובע?

25/07/2006 | 09:18 | מאת: שירה

בוקר אור בתיה לא הבנתי היכן ממוקם אותו כאב חד, והאם תמיד סבלת מהכאב הזה או שמדובר על משהו של העת האחרונה. האם את חשה כאבים גם כאשר את מחדירה טמפון למשל, או שהכאב מופיע רק בעת החדירה עם בן הזוג ? איני רופאת נשים וכמובן שאין אפשרות לאף רופא לאבחן אותך דרך האינטרנט.... במקרים של כאבים שלא חולפים הייתי תמיד מייעצת לפנות לרופא נוסף כדי לקבל עוד חוות דעת. כל טוב שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו