שאלה

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

23/07/2006 | 09:38 | מאת: ritta

שלום .. אני בת 26 בריאה בדרך כלל ..רווקה ויש לי חבר ועדיין בתולה .. כל הזמן הרגשתי שיש לי שדיים קטנים ..ולא כלכך מתעניינת במיניות וסקסולוגיה.. אבל מאז שקיבלתי את המחזור האחרון שלי בהקדם של 10 ימים ..אני מרגישה שונה גדול במיניות ובגןף שלי .. אני מרגישה שהשדיים שלי קיבלו צורה וגודל אחרים לגמרי ..יותר גדולים עגולים ומלאים ..והרבה דברים מגרים אותי ..מתחשק לי רוב הזמן וחושבת הרבה על מיניות ..אני אפילו מרגישה שרק עכשיו אני מתבגרת ..האם זה מצב נורמלי ? יכול להיות שרק עכשיו אני מתבגרת ? עוד שאלה שאני לא יודעת את הקשר ...מה זה אומר שיש לי הפרשה ירקרקה??

25/07/2006 | 09:00 | מאת: שירה

שלום ריטה לגבי ההפרשה הירקרקה - אנא פני לרופא הנשים שלך כדי לבדוק במה מדובר. לגבי תחושת המיניות המוגברת - הדבר יכול להיות קשור גם לשינויים הורמונליים שעובר גופך, וזה בהחלט גם יכול להיות קשור לכך שיש לך בן זוג. אין לי מושג אם הוא בן זוגך הרציני הראשון ומהו נסיונך המיני לפניו (למרות שאת בתולה, עדיין יכול להיות לך נסיון מיני כמובן). לגבי מין, ההנחה המקובלת היא ש"עם האוכל בא התיאבון". יתכן שבגלל שכעת את נמצאת בתוך מערכת יחסים זוגית-מינית, את מתחילה לחשוב יותר על מין ולהרגיש מחוברת יותר לצרכים המיניים שלך. בעיניי זה טבעי ואף רצוי. המשך יום טוב שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו