כאבים בחדירה

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

21/07/2006 | 13:28 | מאת: בטי

שלום למומחים!טוב אז ככה:אני בת 23 ועדיין בתולה שלא בחירה:) כלומר:בכל פעם שאני בסיטואציה מינית יש לי כאבי תופת בלתי יתוארים בניסיון לחדירה ממה נובע מצב שכזה.....ואיך פותרים ומתגברים על זה??? מאוד מתסכל

23/07/2006 | 09:14 | מאת: שירה

בוקר אור בטי בתור צעד ראשון - עליך לפנות לרופא נשים כדי לבצע בדיקה ואבחון. בתור צעד שני, את מוזמנת לערוך חיפוש כאן בפורום לפי מילת המפתח "וגיניסמוס" ולבדוק מה הגורמים האפשריים לכאבים בעת נסיונות חדירה. מדובר בנושא שנשאל רבות כאן בפורום ונענה בהרחבה רבה. כל טוב והצלחה שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו