מין חפוז

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

21/07/2006 | 10:14 | מאת: שימרית

היי אני בת 23 רציתי לדעת האם קיום יחסי מין ללא משחק מקדים כלומר מעט מאוד משחק מקדים וישר חדירה יכאיבו בהכרח לבחורה חבר שלי מעוניין בסוג כזה של סקס ולכן התעניינתי לדעת . הכוונה מעוניין זה רק לפעמים תמיד הוא מתחשב ועושהמשחק מקדים כמו שצריך.

21/07/2006 | 12:05 | מאת: שירה

שלום שימרית ככל שהמשחק המקדים ארוך יותר, כך הנרתיק נהיה רטוב יותר באופן טבעי ומכין את עצמו לקראת החדירה. כאשר החדירה אינה יבשה והנרתיק רטוב במידה, החיכוך אינו גורם לשום כאבים. ה"סכנה" בחדירה זריזה ללא כל הכנה (משחק מקדים), היא שכיוון שהנרתיק לא רטוב מספיק, התחושה המתקבלת עבורך תהיה קצת כמו של "נייר זכוכית" (וסליחה על ההשוואה). יחד עם זאת, זה לא בהכרח כך, לא אצל כל הנשים ולא בכל פעם. הנרתיק מטבעו אינו יבש אלא לח כל הזמן. יתכן שמדי פעם יספיקו לך שתי דקות וחצי בדיוק כדי להיות מוכנה ורטובה מספיק. נשים רבות נהנות מדי פעם ממין חפוז, כפי שהגדרת זאת, בדיוק כמו גברים, ללא כל הבדל. הדרך היחידה לדעת בוודאות אם יכאב לך היא פשוט לנסות. אם כואב, עשו הפסקה בחדירה, תתמקדו בלגרום לך הנאה ואז נסו שוב. מקסימום - יקח עוד דקה או שתיים. אלא אם כן מישהו מודד לכם את הזמן עם טיימר - - - אתם הלא לא באמת מוגבלים לשישים שניות... לא ? כל טוב וסופשבוע שקט שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו