אורגזמה

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

19/07/2006 | 11:19 | מאת: שמרי

שלום רציתי לדעת למה אחרי שאני גומרת מדגדג לי בנרתיק?......ואני לא מסוגלת שבן זוגי ישאר בתוכי . מה הסימפטום המציק הזה???והאם ישנה דרך להפטר מזה?ואין לי פטריה או איזו שהיא בעיה.

21/07/2006 | 12:42 | מאת: שירה

שלום שמרי בדומה לכל אזור אחר בגוף, אזור הנרתיק מכיל עצבים. אזור הדגדגן מכיל במיוחד כמות גדולה של עצבים, הרגישים מאד למגע וכידוע לך בוודאי - גורמים להנאה גדולה כאשר הם מגורים. אורגזמה היא שיא ההנאה המינית, שיא הגירוי המיני. לאחר האורגזמה, טבעי שתרגישי את קצות העצבים "מדגדגים" לך במידה כזו או אחרת. התחושות של לאחר האורגזמה משתנות מאישה לאישה, אבל בהחלט נשים רבות יוכלו להעיד שהן מרגישות שאזור הנרתיק כל כך מגורה עד שהן לא מסוגלות לשאת כל מגע נוסף חיצוני, וזה כולל כמובן חדירה של בן הזוג. אם גם את חשה כך, פשוט תמתינו מספר דקות עם החדירה עד שאזור הנרתיק שלך יירגע ויחזור לעצמו... אם בן זוגך בתוכך באותו הזמן, לא יקרה כלום אם הוא יצא לכמה רגעים, בינתיים תמשיכו בדברים אחרים מהנים שלא כוללים חדירה, ותמשיכו בחדירה לאחר שהנרתיק שלך יאפשר לך זאת. תחושת הדגדוג שאת מתארת לא קשורה לפטריה. פטריה עלולה לגרום לתחושת גירוד מציקה ביותר, ואין דמיון בין התחושה המעיקה הזאת לבין התחושה של אחרי-אורגזמה. סופשבוע נעים שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו