כאבי מחזור

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

18/07/2006 | 15:25 | מאת: סתיו

שלום, ביתי בת ה 15 סובלת מכאבי מחזור חזקים, ה"משביתים " אותה למס' ימים מידי חודש. בזמני, גם אני סבלתי מאוד מתקופת המחזור, אך אז לא היתה "תרופה". האם יש היום טיפול שיכול להקל? (ולא כדור רגיל, כי גם הוא אינו עוזר) מה לגבי גלולות- האם הן עוזרות? טיפול אלטרנטיבי? נא עזרתכם. ביתי סובלת..

19/07/2006 | 10:25 | מאת: שירה

שלום סתיו שאלתך לא קשורה למיניות האישה אלא לתחום הגינקולוגיה. אם ברצונך בהמלצות על טיפולים הומאופתיים - עליך לפנות לפורום העוסק בהומאופתיה או רפואה משלימה. גלולות אכן מסייעות בהקלה על תופעות המחזור החודשי (מפחיתות דימום ומקלות על הכאבים) אולם רופא נשים יוכל להחליט האם כדאי שבתך המתבגרת תתחיל ליטול גלולות, או שאולי אפשר להסתפק בינתיים בטיפול אחר שאינו הורמונלי דווקא. בהצלחה שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו