האם אני פריג'ידית ?

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

18/07/2006 | 14:34 | מאת: ליטל

אני בת 19 ומזה חצי שנה מקיימת יחסי מין עם חברי ( הוא הראשון שלי ) . אני אוהבת אותו ונמשכת אליו , אולם יחסי המין ביננו הם נעימים ותו לא. אין בי התרגשות מיוחדת כשהוא נוגע בי , אלא רק תחושות נעימות וכמובן שאני לא מגיע לאורגזמה ( עם עצמי כן ) האם יתכן שיש לי בעיה כלשהי ( פיזית) ? איך פותרים את זה ? בבקשה תענו לי מהר. תודה.

19/07/2006 | 10:04 | מאת: שירה

ליטל בוקר אור כיוון שאת מספרת שאת נהנית ממין כשאת בחברת עצמך (בחברה טובה ללא ספק), את יכולה להסיר מלבך את הדאגה אודות הקרירות המינית שלך. כל מה שאת צריכה לעשות הוא להעתיק את ההנאה המינית שלך עם עצמך, אל הסיטואציה המינית שלך עם בן הזוג. כתבת שהוא בן הזוג הראשון שלך ולכן מטבע הדברים אין לך נסיון מיני קודם עם פרטנרים מלבד עצמך. כאשר את עם עצמך, את לא זקוקה לכוון את עצמך, את לא זקוקה להדריך את עצמך, את פשוט *מרגישה* מה גורם לך הנאה ופועלת לפי זה. כאשר את עם בן זוג, הוא כמובן לא יכול להרגיש מה עובר בתוך הגוף שלך, ולכן הוא עושה כמיטב יכולתו לנחש, אבל אם נצא מתוך הנחה שגם הוא לא מנוסה מינית איתך, נקבל את המסקנה המתבקשת שאת צריכה לעזור לו לעזור לך.... את צריכה להנחות אותו וללמד אותו מה נעים לך יותר, מה נעים לך פחות, ומה עוזר לך להגיע לאורגזמה. יחסי מין מוצלחים לא מתרחשים על פי רוב בפעם הראשונה (חוץ מאשר בסרטים הוליוודיים). מדובר בתהליך של למידה, את צריכה ללמוד את הגוף שלו והוא צריך ללמוד את שלך. זה אורך זמן ומצריך סבלנות ורצון הדדי. בהצלחה שירה

31/07/2007 | 01:36 | מאת: עצובה

שלום יש לי בעיית "חוסר חשק" (אני בת 40 והבעיה הולכת ומחמירה) במשק כל החודש אינני מעוניינת בכלל במגע מיני (אפילו לא ליטוף). אבל בעת הביוץ החודשי הכל משתנה, ואז אני מתמלאת תשוקה ומרגישה מאושרת. אבל לצערי התקופה הזו נמשכת יומיים בלבד, ומצב זה מתסכל אותי וגם את בעלי (שממתין בסבלנות). האם ישנה דרך להחזיר לגוף את ההורמונים שעוזרים לי להתלהב כל חודש מחדש ?? תודה נ.ב. אני גרה בארה"ב

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו