כאב בסקס

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

18/07/2006 | 10:08 | מאת: אורטל

היי אני בת 23 בתולה שעומדת להתחתן אני ובעלי לעתיד דיברנו על סקס קצת והוא אמר לי שהוא רוצה שאהיה חלקה "למטה" ובנוסף אמר שגם עליו להיות חלק באיבר מין כי אם לא אז החיכוך יכאיב לבחורה האם זה נכון? זה נשמע לי קצת מוזר

18/07/2006 | 10:31 | מאת: שירה

בוקר טוב אורטל ראשית, אני מניחה שכשאת אומרת "חלק" או "חלקה" את מתכוונת ללא שיער. הסרת שיער באברי המין היא בחירה ולא חובה מן הסתם. היא בחירה שמבוססת על טעם אישי, יש אנשים שסבורים שאיבר מין חלק הוא יפה יותר, ורק כדי להוכיח שעל טעם וריח אכן אין שום הגיון להתווכח אני אספר לך שאני לא ממש מבינה מה מושך באיבר מין נטול שיער שמזכיר בצורתו איבר מין של ילד או של ילדה שטרם התבגרו. אגב, יש לציין שהשיער באיברי המין נמצא עליהם בין היתר גם לצורך הגנה מסויימת, ויש לקחת זאת בחשבון כאשר בוחרים להסיר אותו. אם את בוחרת להסיר את השיער מאזור איבר המין - אנא עשי זאת באמצעים מתאימים (התייעצי עם קוסמטיקאית) ואל תערכי נסיונות עם חומרים שונים באזור רגיש כמו שפתי הנרתיק שלך. אין כל שחר וכל בסיס לקביעה כי החדירה תכאב לך יותר אם לא תסירו שניכם את השיער מאיברי המין שלכם, אין לי מושג מאין בעלך לעתיד שאב את האינפורמציה התמוהה הזאת. שיהיה בהצלחה שירה

21/07/2006 | 09:22 | מאת: אישה

גם אני בעד שיער. הסיבה האחת הינה שעם שיער התחושה בעור חזקה יותר כי תנועת השורשיו מעבירה את הליטופים העדינים עמוק יותר. הסיבה השניה היא שכאשר השיער גדל הוא כמו זיפים, וכדי להיות חלקים צריך כל הזמן לגזום אותם. הסיבה השלישית, אם הסרת השיער היא באמצעות מריטה, אזי הגדילה הינה לפעמים מתחת לעור ונגרמות גבשושיות ונקודות של דלקות כמו חצ'קונים. הסיבה הרביעית היא שאם השיער ארוך, אזי הפרדה והכנה לכניסה היא חלק נעים של המשחק המקדים.

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו