שיעמום ביחסי המין ?

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

17/07/2006 | 10:53 | מאת: דנה

אני וחבר שלי מקיימים יחסי מין כבר 6 שנים . בתחילה היו יחסי המין מצויינים ומהנים , אך לאחרונה אני מרגישה שהם הפכו להיות סתמיים , אני לא מתגרה ולמעשה , זה כבר לא עושה לי כלום ...חשוב לי לציין שאני אוהבת אותו מאוד ועדיין רוצה אותו , אולם כשזה מגיע לאקט עצמו אני לא מרגישה שום גירוי מיני. האם יתכן שזה פשוט נגמר ? האם יש דרך להחזיר את הניצוץ שהיה שם בתחילה ? ( ניסינו כל מיני דברים כמו - סקס במקומות שונים , תנוחות שונות וכו' ) אנא עזרו לנו...

17/07/2006 | 17:20 | מאת: רוני

כן, זו תופעה של שיגרה נסו לרענן את המצב ביציאות לחופשה וגיוון בחיי המין

27/07/2006 | 15:25 | מאת: שירה

דנה יקרה, כמו ששירה אמרה זה מאד טבעי וזה קורה, למרבית הצער, להרבה.. אבל אם את עם בן זוג אהוב. תקבלי את זה ותנסי למצוא דברים שידליקו אותך. אם אין לך עדיין ויברטור, תקני לך!! ולא במקום בן זוגך אלא תוך כדי. אני קניתי את הרוקט פוקט שזה ויברטור פשוט וקטן ואין לו צורה של אבר מין כך שאם הילדים ימצאו או שתרצי לקחת אותו איתך לחופשה הוא בגדר "פנס". בן זוגי יודע שאנחנו עושים סקס בשלישיה - אני הוא ו"חבר" שלי (הויברטור). תראי אתו סרטים כחולים זה מעלה את סף הגירוי בצ'יק, אבל תדאגי שיהיה סרט מגרה ולא משהו דוחה ומגעיל שיכול לעשות את הפעולה ההפוכה ולהעיף לך את החשק.. בהצלחה!!

18/07/2006 | 10:39 | מאת: שירה

דנה בוקר טוב אחרי 6 שנים של מין עם אותו פרטנר, צפוי שהיחסים יהפכו להיות קצת שגרתיים מן הסתם. מה שהיה חדש ומסעיר הופך להיות מוכר וידוע, וטבעי שההתרגשות ההתחלתית תדעך. יחד עם זאת, את מתארת מצב בו לדברייך - "כשזה מגיע לאקט עצמו אני לא מרגישה שום גירוי מיני...." וזה מבחינתי אמור להדליק אצלך נורה אדומה. אם את במצב בו את לא מצליחה להתגרות כאשר אתם מקיימים יחסים, אני חוששת שעלולה להיות בעיה במשיכה שלך כלפיו, ושהתופעה חורגת מתחום השגרה הרגילה המאפיינת יחסים ארוכי טווח. האם הדברים שנעמו לך בעבר כבר לא מגרים אותך יותר ? האם אינך מגיעה לאורגזמה כאשר אתם מקיימים יחסים ? האם אינך נהנית כלל כשהוא נוגע בך ? האם הגוף שלו לא מעורר בך רצון לגעת בו ? אם התשובות לשאלות הללו הן שליליות, אני חוששת שאולי הגיע הזמן לעשות חושבים עם עצמך ולבדוק את רגשותייך בתוך מערכת היחסים הנוכחית. כל זאת כמובן, בהנחה שאין לך שום בעיה רפואית שמשפיעה על החשק המיני שלך (את זאת ניתן לברר אצל רופא הנשים). בהצלחה שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו