יובש פתאומי בנרתיק

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

16/07/2006 | 08:46 | מאת: שרון

אני מוטרדת מאוד ! כשקיימתי יחסים עם חברי הייתה לי רטיבות בנרתיק , כמו תמיד , ולאחר מספר דקות "התייבשתי" ללא כל הסבר ברור . מה קורה לי ? עלי לציין שאני בת 38 וללא כל בעיות גניקולוגיות. אנא ענו לי בהקדם . תודה רבה.

17/07/2006 | 10:14 | מאת: שירה

שרון שלום אין לי אפשרות לדעת בוודאות מדוע התייבשת פתאום באמצע המשגל. לא הבנתי אם התופעה התרחשה פעם אחת (ואם כך - מדוע את מוטרדת מאד ?...) אבל אם בעית היובש חוזרת - כדאי לבדוק את הימצאותה של פטריה נרתיקית, שלעתים עלולה לגרום לתופעה של יובש בנרתיק. יובש נרתיקי עשוי לנבוע גם מתופעות של גיל המעבר, למרות שאני לא חושבת שהגעת לגיל שאפשר להתחיל. על כל פנים, רצוי להתייעץ עם גינקולוג במידה והתופעה חוזרת על עצמה. בינתיים, את יכולה להשתמש בג'ל סיכה על בסיס מים, ניתן לרכישה בכל בית מרקחת ללא צורך במרשם. כל טוב שירה

21/07/2006 | 09:30 | מאת: אישה

בנוסף למה שמייעצת שירה, אני מציעה שתחשבי עם עצמך: האם את מתענגת ממין? אם המין אינו מספק גופנית או רגשית, או יש בעיות בזוגיות, מניסיוני, הגוף מפסיק להשתתף ואינו מתעורר.

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו