חוסר חשק מיני

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

12/07/2006 | 17:14 | מאת: מוני

לחברתי בת ה46 ירד לאחרונה החשק המיני ומסקס פעמיים שלוש בשבוע ירדנו לפעם בשבועיים במקרה הטוב. חברתי מודעת למצב חוסר החשק שלה ורוצה לטפל בבעייה. למותר לציין שענו עושים זאת היא נהנת מאוד ובאה על סיפוקה תמיד. אוסיף עוד שהיא אישה עובדת בעלת קריירה לפעמים מלחיצה שלפעמים אכן יכולה לפגוע בשקט הנפשי אך הפעם הדברים הרבה מעל הנורמה. אודה לך על תשובה ממוקדת ודרך טיפול. בתודה מוני

17/07/2006 | 10:28 | מאת: שירה

מוני שלום חשק מיני מורכב ממכלול של דברים, בעיקר אצל בנות המין החזק והיפה. החשק המיני הוא נגזרת של מצב נפשי, מצב גופני, המצב המדיני, המצב העולמי ולפעמים גם מצב הבורסה. כאשר מכניסים למכלול הזה גם את הגיל הכרונולוגי של בת הזוג שלך, עולה השאלה האם היא נמצאת (אולי) בגיל המעבר, שגם הוא ידוע כבעל השפעה על החשק המיני ? (השפעה מדכאת, על פי רוב). כהתחלה, הייתי מציעה לה לפנות לרופא הנשים שלה ולשתף אותו בבעיה. אני בטוחה שיהיו לו הצעות חכמות להמשך הבירור. בהצלחה וכל טוב שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו