אובסטין קרם והנקה

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

11/07/2006 | 22:35 | מאת: אמא

שלום, אני מניקה מזה 7 חודשים. בחודש האחרון ההנקה הצטמצמה לשעות הערב עד שעות הבוקר ולאחר מכן תחליף במשך היום. אני סובלת מכאבים בזמן קיום יחסי מין מאז הלידה (למעשה מאז ומתמיד, אך היו עליות ומורדות ואני נמצאת בטיפול... לאחר הלידה הכאבים החמירו מאוד) לאחר איבחון בבי"ח ע"י רופאה מומחית, קיבלתי, בין היתר, קרם וגינלי - "אובסטין קרם". הרופאה יודעת שאני מניקה ואמרה שאין עם זה בעיה. עם זאת, ע"ג הנייר המצורף לאריזת הקרם מצויין: "מתי אין להשתמש בתרופה? אם הנך בהיון או מניקה". האם זה טקסט סטנדרטי, או שיש בעיה בשימוש בקרם כל עוד אני מניקה? (זהו קרם הורמונלי... מכיל אסטריול.)

11/07/2006 | 23:32 | מאת: איריס

אמא, אפשר לברר במרכז טרטולוגי - http://www.health.gov.il/pages/default.asp?PageId=1117&catId=150&maincat=36 שם מקבלים ייעוץ לגבי תרופות ותכשירים בתקופת ההריון ובהנקה.

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו