ריח רע מאיבר המין ופצעונים על הישבן

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

09/07/2006 | 14:42 | מאת: שיר

1. לאחרונה החל לנדוף מאיבר מיני ריח רע (דומה לריח של דגים). אין גרד, צריבה או יובש, וההפרשות רגילות. חיפשתי באינטרנט על מה מצביע הסימפטום ונראה לי שמדובר בבקטריאל וגינוסיס או בטריכומונאס. יש לציין שאני נוטלת גלולות למניעת הריון (פמינט), פרוזאק 10 מ"ג ליום, ליתיום 900 מ"ג ליום. 2. כבר מספר שנים יש לי פצעונים על הישבן. לפני הרבה זמן כבר הלכתי לרופאת עור שנתנה לי טיפול במשחה הנקראת אפלומיצין שלא עזרה במיוחד. שמח אם תוכלו לעזור לי במקרים נ"ל. תודה, שיר.

22/07/2006 | 11:58 | מאת: TOM

גם לי היה ריח רע של דגים מלווה בהפרשות. הלכתי לגניקולוג. מסתבר שזה באמת חידק שעובר ביחסי מין. אני ובן זוגי קיבלנו טיפול מקיף של 4 כדורים שלוקחים בבת אחת. זה עבר!

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו