שאלה מאוד דחופה בקשר לפטריה שנגרמה משימוש בתרופות

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

06/07/2006 | 13:03 | מאת: שיר

שלום, היה לי איזשהו זיהום בנרתיק,משהו לא רציני ונתנו לי כדורים בשם:פלוקונזול ונרות בשם:זידובל ג'ל ועכשיו-הפתעה הפתעה:יש לי פטריה!רציתי לדעת אם יכול להיות שזה מהתרופות האלה ובעצם לא איבחנו אותי טוב או שזה מה שהיה בפנים יוצא החוצה או משהו בסגנון... כי בגלל שאני חיילת אני פשוט לא מצליחה למצוא גניקולוג שיקבל אותי. תודה רבה מראש.

06/07/2006 | 14:03 | מאת: איריס

מכיוון שזה לא קשור ישירות לנושא מיניות האשה, אינני יודעת אם הרופא בפורום יוכל לעזור. לדעתי, שאלה כזאת יש להפנות לגינקולוג. אני לא יודעת מדוע אינך מצליחה למצא גינקולוג שיקבל אותך.. אולי תיעזרי ברופא היחידה שלך. יש גם את פניות הציבור במפקדת קצין רפואה ראשי, טלפון: 03-7379220/1 איריס

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו