איחור מחזור

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

05/07/2006 | 22:10 | מאת: אורלי

אני בת 22 ומאז שקיבלתי מחזור בפעם הראשונה המחזור לא סדיר אני מקבלת כל 35-40 יום. המחזור מאחר לי כמעט בחודשים ויש לי הפרשות מהנרתיק אני לא משתמשת בשום אמצעי מניעה עזרו לי אני פוחדת

06/07/2006 | 08:17 | מאת: שירה

אורלי שלום זה אינו פורום גינקולוגיה אבל אני עונה לך בכל זאת מכיוון שאני לא רוצה לקחת על מצפוני את הגעתו לעולם של תינוק לא רצוי. אני מניחה שאם כתבת שאת פוחדת וטרחת לציין שאינך משתמשת באמצעי מניעה - אני אמורה להסיק שיש סיבה לפחד ושאת מקיימת יחסי מין לא מוגנים. אם כך, רוצי עוד היום לבצע בדיקת הריון (או שתלכי במהירות. לא חייבים לרוץ). בהנחה שקיימת יחסי מין ללא אמצעי מניעה - בהחלט קיים סיכוי סביר שאת בהריון. הפרשות נרתיקיות בתחילת ההריון הן תופעה שכיחה יחסית. אם תבצעי בדיקת דם לגילוי הריון בבוקר - כבר באותו היום עד הצהריים תקבלי תשובה. בהצלחה ולהבא - נסי לזכור שהחיים מלאים בדברים שאין לנו שליטה עליהם. דווקא על יחסי המין שלנו יש לנו שליטה. אנחנו לא רק בוחרים עם מי לקיים אותם (ועם מי לא), יש לנו אפשרות לבחור מתי אנחנו רוצים להפוך להורים (או לא). שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו