רמת טוטסטרון נמוכה

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

05/07/2006 | 09:34 | מאת: פזפוזה

בוקר טוב! לפני מס' חודשים עשיתי בדיקות של קרישיות יתר. כשקיבלתי את התשובות אמר לי הרופא שרמת הטוסטסטרון שלי מאד נמוכה ואפילו כמעט ואין לי את ההורמון. והאם בכלל אני נהנית ממין מכיוון שע"פ רמת הטוטסטרון נמוכה כל כך אני אמורה להיות פריג'דר. אני בהחלט נהנית מסקס אבל הייתי רוצה לדעת אולי אני לא מודעת לכמה עוד אני יכולה להינות. והאם כדאי לי לקחת הורמונים. עלי לציין שאני בהריון אך בכל זאת זה מסקרן אותי כמה חשובה רמת הטוטסטרון להנאה ממיניות האישה.

06/07/2006 | 16:16 | מאת: ד"ר רוברט הופמן

שלום! רמת הטסטוסטרון שלך לא קובע את הדחף המיני. יש קשר "לא הדוק" בין הדברים. כרגיל, קשה לי להאמין שה"ציטוט" מהרופא שאת אמורה להיות "פריג'ידית" מדוייק, אבל אם כן, הרופא אינו מדייק, ואולי גם גולש קצת להערות אישיות? תמשיכי להנות מחיי המין שלך, דר הופמן

06/07/2006 | 17:14 | מאת: פזפוזה

היי ד"ר הופמן ותודה על התשובה המהירה. האמת שאני חושבת שהיתה הערה אישית אבל זה לא מה שמפריע לי. הייתי רוצה לדעת מה מידת ההשפעה של ההורמון בכל זאת על המיניות שלי. אני ידעת שאני לא פריגדית אך האם רמת הטסטרון קשורה לזמנים מסוימים לעיתים הוא יורד לעיתים הוא עולה? כי ישנן תקופות שאני "חרמנית לאללה" וישנן תקופות שלא. בכל אופן איך אוכל ללמוד על ההורמון יותר?

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו