אורגזמה בחדירה

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

03/07/2006 | 21:06 | מאת: הילה

אני מצליחה להגיע לאורגזמה רק ממגע בדגדגן - איך אפשר להגיע לאורגזמה במהלך החדירה ? ושאלה נוספת - בזמן החדירה יש לי תחושה לא נעימה כאילו עומדים להשתחרר לי גזים - האם זוהי תחושה נורמלית ואיך אפשר להימנע ממנה ?

04/07/2006 | 11:30 | מאת: רוני

הילה אורגזמה נעימה גם כשהיא מתקבלת מגירוי דגדגן או מחדירה אין הבדל בהרגשה בכל מקרה עלייך להבין שהדגדגן הוא האיבר הרגיש ביותר ולכן מן הסתם יגרום לתענוג גדול יותר תוכלי ללמוד להנות ממין באמצעות קריאת הספר מיניות האשה

04/07/2006 | 19:58 | מאת: שירה

ערב טוב הילה מציעה לך להתגלגל עם העכבר קצת למטה, ולקרוא את התשובה שהשבתי כמה שורות מתחתייך בנוגע לסוגים השונים של אורגזמות (נרתיקית, דגדגנית וכו'). לידע כללי: רוב הנשים מגיעות לאורגזמה מגירוי של הדגדגן, מדובר באיבר היחידי בגוף האדם שאין לו שום מטרה ושום תכלית *מלבד* הפקת הנאה. נראה לי קצת חבל לא להתייחס אליו בכבוד הראוי לו, לא ? החדשות הרעות עבורך, הן שאין נוסחה קבועה להשגת אורגזמה מחדירה. החדשות הטובות לעומת זאת, הן שככל הנראה השיטה הכי יעילה כדי לגלות מה נעים לנרתיק שלך היא פשוט לנסות ולהתנסות. נסי תנוחות שונות, ושימי לב מה נעים לך יותר או פחות. נסי לשלב תוך כדי המשגל תרגילים של כיווץ והרפיית שרירי הנרתיק - יתכן שזה יעזור (זה בטח לא יזיק). וכמובן - אל תחשבי על האורגזמה ואל תתהי מתי היא תגיע, כי זו הדרך הכי בטוחה לגרום לה לא להגיע אף פעם. לגבי התחושה של גזים - בתנוחות מסוימות כשהחדירה עמוקה במיוחד את עלולה להרגיש לחץ באזור פי הטבעת (הטבע דאג לכך שפתח הנרתיק יהיה קרוב יחסית לפי הטבעת, וזו התוצאה). אם התחושה לא נעימה לך - פשוט תחליפו תנוחה ונסו משהו אחר. את יכולה גם לנסות ללכת לשירותים לפני יחסי המין, כך אולי תרגישי פחות לחץ לאחר מכן. כל טוב שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו