נקודת הג'י..

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

03/07/2006 | 13:28 | מאת: נקודת הג'י

יש לי שאלה.. אף פעם לא היה ברור לי ממש מה זאת הנקודה הזאת.. מישהו מוכן להסביר לי? וגם איך היא נראת,כיאילו היא בתוך הגוף או שהיא על הנרתיק נראת כמו נקודת חן כזאת שחורה.. כי אם כן נראה לי שיש לי אחת כזו

03/07/2006 | 15:00 | מאת: רוני

ממש לא מדובר בנקודת חן על פני הגוף אלא בנקודה שנמצאת בחלק העליון של הנרתיק ובמרחק קצר מפתח הנרתיק קל מאוד למצוא את הנקודה שלמעשה במישוש הינה גבעונת קלה ומחוספסת הגורמת לעינוג....

03/07/2006 | 16:52 | מאת: שירה

עשר נקודות (ג'י) לרוני על התשובה, ורק רוצה להוסיף שבגלל הקירבה של נקודת הג'י אל השופכה - לעתים בגירוי ממושך של נקודת הג'י יש תחושה שמזכירה רצון להשתין (והנה עוד אמצעי לגלות שאכן הגעת אל הנקודה המבוקשת). כל טוב שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו