הבדל באורגזמות

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

01/07/2006 | 22:39 | מאת: נערה אלמונית

היי שירה תוכלי להסביר מהו ההבדל בין אורגזמה דגדגנית לאורגזמה וגינלית? ועוד תהייה, מדוע נשים ידועות כחוות אורגזמה חזקה יותר מגברים?

02/07/2006 | 12:53 | מאת: שירה

שלום נערה אלמונית התשובה טמונה בגוף השאלה במקרה זה, והיא נורא פשוטה: אורגזמה של הדגדגן נגרמת מגירוי של הדגדגן, אורגזמה של הנרתיק נגרמת כתוצאה מחדירה אל תוך הנרתיק. אני חייבת לציין שעד היום אני לא ממש מבינה מה ההבדל בין השתיים, ואישית אני די משועשעת מהחלוקה הזאת ל"אורגזמה בקטגוריות". בעיניי, אורגזמה היא אורגזמה, ואין כלל קשר לאזור שחווה את הגירוי ברגע השיא של ההנאה המינית. למשל: יש נשים שיכולות להגיע לאורגזמה ממגע בשדיהן בלבד, אז מה זה אומר ? שיש עוד סוג של אורגזמה שנקראת " אורגזמה שדנית ?" או דוגמא נוספת: יש נשים רבות שחוות אורגזמה בזמן חלומות אירוטיים, כאשר אין למעשה שום מגע באיבר המין או בכל מקום אחר, כיוון שהכל מתרחש בתוך המוח בזמן השינה. אז איזה סוג אורגזמה מתאים כאן...? "אורגזמה חלומית ?..." יש לי חברה שנשבעת שכאשר היא אוכלת סוג מסויים של עוגת שוקולד, היא מרגישה אורגזמה שמיימית. האם מדובר באורגזמה שוקולדית... ? בקיצור - ההמלצה שלי היא ליהנות מכל מה שבא, ולא לנסות לקטלג את ההנאות לסוגים שונים. לגבי ההבדלים בין אורגזמה גברית לנשית - לא ברור לי על סמך מה קבעת כי נשים חוות אורגזמה חזקה יותר מגברים (?) כל חיי הייתי רק אישה, כך שאין לי יכולת לדבר בשמו של המין הגברי אבל לעניות דעתי אין באמת דרך לקבוע מי נהנה יותר. כן אפשר לקבוע שנשים, להבדיל מגברים, מסוגלות לחוות מספר אורגזמות ברצף (מולטי אורגזמות) וזו אכן ההוכחה החותכת לדעתי שיש צדק בעולם, ושברוך שעשני אישה. כל טוב שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו