פורום מיניות האישה

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

26/06/2006 | 08:29 | מאת: ד"ר רוברט הופמן

גולשים יקרים, גולשות יקרות לא פחות בראש העמוד הזה מופיעות בבירור המלים: *** אנו מזכירים - פורום זה אינו עוסק בענייני גניקולוגיה. שאלות בנושאים רפואיים אנא הפנו לפורומים המתאימים *** היות ואנו סומכים על יכולת הקריאה שלכם וכן על יכולת הניתוח וההבנה של משפטים לא מורכבים - החלטנו מעתה לא להגיב כלל לשאלות העוסקות בנושאים גינקולוגיים, ולחסוך מעצמנו ומכם את התשובה הסטנדרטית ("אנא פנו לפורום העוסק בגינקולוגיה"). אנו מבקשים להימנע מתגובות בנוסח: "למה לא עונים לשאלה שלי ?" אם מישהו מכם לא קיבל מענה לשאלה שלו/שלה - קרוב לוודאי שהסיבה היא כי השאלה לא קשורה לנושא הפורום הזה. המשך שבוע נעים וכל טוב דר' הופמן ושירה

26/06/2006 | 12:23 | מאת: מיטל

26/06/2006 | 13:15 | מאת: שירה

בואי נניח שאת נורא נורא רוצה גלידה. ממש כמהה לגלידה. משתוקקת. אבל מה לעשות, באזור מגורייך הגלידריה היחידה שפועלת נסגרת בשעה 16:00 ועכשיו כבר 17:30. האם הגיוני שתלכי לחנות לאבזרי רכב שממומקת ליד הגלידריה, ותבקשי מבעל המקום גלידה, כי פשוט את ממש מ מ ש זקוקה לגלידה אבל הגלידריה סגורה כרגע ?... המשך יום נעים עם הרבה גלידה שירה

26/06/2006 | 13:26 | מאת: אהובה

מיטל, יש פורום רפואת נשים בדוקטורס..., נכון שיש שם רופא אחד בלבד, ואולי אין מענה יום יומי, אבל בכל מקרה - פורום אינו יכול לשמש כחדר מיון, ולכן אם יש לך שאלה / בעיה דחופה, יש לפנות לרופא לא וירטואלי . הנה הפורום - http://www.doctors.co.il/m/Doctors/a/Forums/xFF/List/xFI/1469 כל טוב, אהובה

29/02/2008 | 05:16 | מאת: ליאן

אני סובלת מכאב חד בעצם הזנב עם קבלת האורגזמה , האם יש הסבר לתופעה זו?

29/02/2008 | 05:17 | מאת: ליאן

אני סובלת מכאב חד בעצם הזנב עם קבלת האורגזמה , האם יש הסבר לתופעה זו?

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו