במקום גלולות

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

25/06/2006 | 10:40 | מאת: טלי

שלום. אני בת 23 ב3 שנים האחרונות השתמשתי בגלולות וכתוצאה סבלתי מבחילות וכאבי ראש. עד לפני כמה חודשים לא קישרתי בין כאבי הראש לבין הגלולותת , אבל כבר כחצי שנה אינני משתמשת בגלולות וכאבי ראש נעלמו. ניסיתי את הגלולות עם המינון הנמוך וגם את המדבקות אך הכאב לא נעלם. רציתי לשאול לגבי אמצעי מניעה אחרים שאוכל להשתמש בהם, כרגע אני משתמשת בקונדומים אבל יש לי כל הזמן חשש שזה לא "בטוח מספיק" בנוסף המחזור שלי לא סדיר (אף פעם לא היה) לכן הנושא גורם לי להלחץ. תודה

25/06/2006 | 10:55 | מאת: שירה

רצוי ומומלץ שתקבעי פגישה עם רופא הנשים שלך לצורך התייעצות על אמצעי המניעה הלא הורמונליים שעומדים בפנייך. קרוב לוודאי שאם כאבי הראש הם תוצאה של תוספת ההורמונים - את זקוקה לאמצעי מניעה אחר שאינו כרוך בנטילת הורמונים. פני לרופא הנשים להמשך בירור. יום נעים שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו