שאלה אישית לוחצת

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

24/06/2006 | 09:46 | מאת: שראלה

אני בת 46 בחודשים האחרונים אחרי שאני גומרת פעם אחת עם בן זוגי אני מגיעה למספר אורגזמות באוננות ובפעמיים האחרונות זה פשוט לא הולך ואני לא מצליחה. באוננות לבד זה הלך לי אתמול. האם ישנו הסבר לכך ? אודה מראש על תשובתך שראלה

25/06/2006 | 09:00 | מאת: שירה

בוקר טוב לא הבנתי מה השאלה. מה לא מצליח בדיוק ? את לא מגיעה לאורגזמה במהלך יחסי המין ? את לא מגיעה לאורגזמות נוספות אחרי האורגזמה הראשונה ? כללית, יכולות להיות סיבות מגוונות מדוע אינך מגיעה לאורגזמה (אם זו אכן השאלה שלך) אבל היות ובעבר כן הצלחת לגמור - אפשר להניח שלא מדובר בבעיה חמורה של חוסר הגעה לאורגזמה. נסי לחשוב מה את עושה שונה מאשר לפני כמה חודשים (תנוחות שונות ? האם את עייפה יותר או לחוצה יותר מסיבות כאלה ואחרות ? האם התחלת לקחת תרופות כלשהן ?) כל טוב שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו