אני לא נהנת

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

23/06/2006 | 12:36 | מאת: פיבי

שלום לך קראתי בפורום שדורון כתב שהוא חושב שלחברה שלו אין דגדגן ,אז רציתי לשתף אותך במחשבה של החבר שלי שגם לי אין דגדגן (אחרי בדיקות כמובן) ושאני לא מסוגלת לחוות אורגזמה (למרות שבעבר כן חוויתי). אני גרושה טריה ואני מנסה דברים חדשים שלא היו לי עם גרושי, יכול להיות שהפחד מהחדש לא מאפשר לי להגיע למצב של הנאה? ואם זה לא נכון אז למה אני לא נהנת?. תודה

23/06/2006 | 12:42 | מאת: שירה

פיבי שלום אם קראת את שאלתו של דורון אני רוצה לקוות שגם טרחת לקרוא את התשובה של רופא הפורום, שהשיב לו שהסיכוי להיוולד ללא דגדגן הוא בדיוק כמו הסיכוי שאישה תיוולד ללא איבר אחר בגופה. סיכוי קיים מן הסתם, אבל ממש לא שכיח בלשון המעטה. אם את רוצה להיות בטוחה שכל האיברים אצלך קיימים ונמצאים במקומם הנכון - אני מאד ממליצה לך לפנות לרופא הנשים שלך לבדיקה, הוא יכול לבצע את הבדיקה עם מראה קטנה ולהראות לך במדוייק איפה נמצא הדגדגן האבוד. הסיבות לחוסר ההנאה שלך יכולות להיות רבות ומגוונות. מצבך יחסית טוב בהרבה מאשר אישה שמספרת שמעולם לא נהנתה ממין, כיוון שאת טוענת שכן נהנית בעבר ואף הגעת לאורגזמה. לכן את יודעת שאת כן מסוגלת ליהנות, ועכשיו כל שנותר הוא להבין איך לשחזר את ההנאה הזאת. יתכן בהחלט שהחשש מהמצב החדש מונע ממך להשתחרר וליהנות (את חייבת להיות מאד משוחררת ונינוחה כדי לאפשר לעצמך ליהנות ממין), ויכול להיות שכאשר תרגישי בנוח יותר במערכת היחסים הנוכחית - הדברים יסתדרו מאליהם. נסי לגעת בעצמך בלי נוכחותו של בן זוגך, נסי לברר איזה סוגים של מגע נעימים לך יותר ומה גורם לך הנאה מקסימלית, ואז כאשר תהיו ביחד תעזרי לו ותכווני אותו בהתאם. את יכולה כמובן לפנות ליעוץ סקסולוגי ולבדוק גם את הכיוון הזה. בהצלחה ושבת שלום שירה

25/06/2006 | 18:13 | מאת: סתם בחור

שלום לך חומד, אני לא יודע מה הניסיון המיני שלך אבל מה שעולה מדברייך זה שכן חווית בדיוק כמו שאמרה לך היועצת,אז אחד משתי דברים קורה פה,או שכנראה את בתקופה לא נעימה בחייך ולכן זה משפיע גם על התחושות שלך הרי כל מה שאנו חשים כולל אורגזמות זה בא מהראש וכשהראש מוטרד אז הגוף לא מתפקד או שהבן זוג שלך לא ממש יודע את העבודה ולא מצליח להביא אותך לנקודה שבה את מצליחה להגיע לאורגזמות,מה שאת כן יכולה לנסות זה להוביל אותו לנקודת הגירוי שלך ולבדוק אם זה עובד בדרך הזו ואם כן אז פשוט תלמדי אותו לעשות את העבודה כמו שצריך.בהצלחה חמודה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו