בתולים

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

23/06/2006 | 08:56 | מאת: יפה

שלום לך! אני בתולה, לא שכבתי עדין עם אף אחד. השבוע חבר שלי אונן אותי ע"י זה שהוא הכניס אצבעות, רציתי לברר אם יש סיכוי שאני עדין בתולה?

23/06/2006 | 12:48 | מאת: שירה

שלום יפה המושג "בתולים" בעיניי הוא קצת בעייתי. מה דעתך למשל: אם חברתך תספר לך שהיא מקיימת יחסי מין אוראליים, אנאליים, מאוננת במחיצת בן זוגה ומקיימת רפרטואר מיני עשיר ומגוון א ב ל איבר מינו מעולם לא חדר אל איבר מינה, האם תגדירי אותה כ"בתולה"....? כי למעשה, טכנית - היא אכן מוגדרת "בתולה" אבל אני חייבת לציין שבעיניי זה סוג מוזר ביותר של בתולים... (מזכיר קצת את קלינטון, שטען בזמנו בלהט ובשכנוע עצמי רב שמעולם לא קיים יחסי מין עם "האישה הזאת"... מין אוראלי, מסתבר, אינו מוגדר בעיניו כיחסי מין). מה שאני מנסה להגיד יפה, זה שאם את מקיימת מגע מיני (אפילו לא מלא) עם בן זוגך ובמהלכו הוא גם חודר עם אצבעותיו אל תוך איבר מינך - - - בעיניי זה בפירוש נכלל בהגדרה של קיום יחסי מין. האם קרום הבתולים שלך עדיין שלם או לא ? אין לי שום אפשרות לדעת. יש נשים שקרום הבתולים שלהן רק נמתח אולם נשאר שלם לא רק במגע המיני הראשון אלא גם בכמה מגעים נוספים אחר-כך. האם בשל כך אפשר להגיד שהן עדיין בתולות למרות שכבר קיימו יחסי מין מלאים....? איני יודעת מדוע מטרידה אותך ההגדרה על הבתולים, אבל אין אפשרות וודאית לדעת האם קרום הבתולים שלך נקרע, נמתח, או שהוא עדיין כפי שהיה לפני חדירת האצבעות שלו. אם חשוב לך מאד לשמור על בתולייך - אל תחדירו אצבעות, לא את ולא הוא, וכנ"ל לגבי חפצים אחרים כמובן. כל טוב ושבת שלום שירה

23/06/2006 | 18:43 | מאת: פנינה

כן, זהו המצב לגבי. אני אמנם בתולה, אך קיימתי כמעט את כל סוגי המין האפשריים מלבד החדירה עצמה.. מסתבר, שזה לא שווה..

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו