הפרשות רבות

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

22/06/2006 | 18:56 | מאת: מאי

שלום חודשים האחרונים אני סובלת מהפרשות רבות מדוע זה כך ומה לעשות ? תודה מאי

23/06/2006 | 12:53 | מאת: שירה

מאי שלום לא ציינת איזה סוג של הפרשות. ישנן הפרשות טבעיות ונורמליות מהנרתיק. צבען אמור להיות שקוף והן נטולות ריח. לעומת זאת, אם יש לך הפרשות בצבע שונה, אם המרקם שלהן מוזר (גושי, למשל) ואם מתלווה ריח לא נעים - עליך לגשת לבדיקת גינקולוג ולברר מה מקור ההפרשות. יתכן שמדובר בדלקת או פטריה אבל כמובן שאין אפשרות לדעת עד שלא מבצעים בדיקת רופא. שבת שלום שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו