סקסית

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

21/06/2006 | 11:48 | מאת: א

שלום, אני יפה ולא שמנה, מה לעשות כדי להראות ולהרגיש סקסית?

21/06/2006 | 14:02 | מאת: סתם בחור

שלום לך מותק,אנחנו כבר פותחים עם יתרון מסויים,אמרת שאת יפה,זה לא מספיק?חייבים להיות גם סקסיים?חוץ מזה סקסיות זה בעיני המתבונן יכול מאוד להיות שהבן זוג שלך לחיים יראה בך האישה הכי סקסית עלי אדמות לאחר שהוא יכיר את היופי הפנימי שלך,אי אפשר להתנהג או לעשות משהו ע"מ להיראות סקסית,או שיש לך את זה או שלא,לכן אמרתי שהכי חשוב זה שתהיי סקסית בעיני בן הזוג שלך וכשהוא יחשוב שאת סקסית גם את תרגישי כך,זה שתתאפרי בהגזמה או תעשי כל דבר אחר שהוא קיצוני ע"מ להבליט את היופי שלך זה רק יכער את הפנימיות שלך כי מה שאת תעשי בכך את תשדרי חיצוניות בעיקר וריקנות וזה לא יתרום לך כלום,אז תהיי מי שאת וכן תטפחי את הביטחון שלך כי זה יותר חשוב מסקסיות,כמה פעמים פגשת בחורות עם ביטחון שהרבה גברים מסביבם והן לא נראות מי יודע מה ושאלת את עצמך למה?למה הן ולא אני?פה בדיוק את יכולה להתחבר עם התשובה שלי.תהני חומד

21/06/2006 | 14:58 | מאת: שירה

שלום א' מצטרפת לעיקרי הדברים שנרשמו לך על ידי הבחור. סקסיות, בדיוק כמו יופי, אינה מדע מדוייק ואין מדד מדוייק לפיו אפשר לבדוק האם אישה א' סקסית יותר מאישה ב' או להיפך. היופי הוא עניין של טעם, של תרבות, של גיאוגרפיה ושל הרגשה אישית. כנ"ל לגבי סקסיות. בוודאי שבטחון עצמי גבוה תמיד תורם לתחושה הכללית ולאופן בו את מתנהלת ומציגה את עצמך לסביבה, כך שתמיד כדאי לדאוג לבטחון עצמי בריא (למרות שזה לא בהכרח יהפוך אותך לסקסית או מושכת יותר מבחינה מינית לאדם שנמצא מולך). הערה קטנה אך חשובה בעיניי: הסתייגתי מהניסוח שבחרת להציג את עצמך ואת השאלה: "אני יפה ולא שמנה...." אני אישית מכירה כמה נשים מלאות, שמנמנות ושמנות שהן יפהפיות ובהחלט סקסיות. אני אישית חושבת שגוף מלא יפה יותר מגוף שדוף, וזוהי שוב ההוכחה לכך שהיופי הוא עניין של טעם והוא בהחלט מצוי בעיני המתבונן. כל טוב שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו