הסרת שיער

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

19/06/2006 | 16:06 | מאת: בת27

שלום, אשמח לדעת את דעתך המקצועית לגבי הסיכונים בהסרת שיער בשעווה במפשעות ובאיזור כולו, פשוט שמעתי שהדבר עלול לגרום לבעיה בבלוטות, אין לי מושג אל מי לפנות בשאלה זו, אם זה לא המקום אשמח לקבלת הפניה למקום המתאים.

20/06/2006 | 11:30 | מאת: ד"ר רוברט הופמן

שלום! אינני רואה בעיה רפואית בהסרת שיער. לגבי השיטה, כדאי להתיעץ עם רופא עור/קוסמטיקאית בהצלחה! ד"ר הופמן

20/06/2006 | 13:45 | מאת: מיה

בכל פעם שאני מקימת יחסי מין עם החבר שלי יש לי דימום לא רציני שנמשך רק כמה שעות... רציתי לדעת מה יכולה להיות הסיבה לזה? זה ממש מדאיג אותי

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו