יחסי מין

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

19/06/2006 | 11:44 | מאת: מרגרית

שלום, יש לי בעיה אני וחבר שלי קיימנו יחסי מין לפני 10 ימים והקונדום החליק. יום אחרי זה לקחתי פוסטינור (את הכדור הראשון אחרי 20 שעות ואת הכדור השני 12 וחצי שעות אחרי הראשון). המחזור שלי מופיע כל 26-29 יום והחודש הוא פשוט לא הופיע! עברו כבר 31 יום מאז המחזור הקודם.. אתמול עשיתי בדיקת הריון ביתית ויצאה תוצאה שלילית אבל אחר כך כשהסתכלתי על זה עוד פעם ראיתי קו ורוד דקיק ממש.. אבל בהוראות של הבדיקה כתוב לא להתכל על התוצאות לאחר 10 דקות ואני ראיתי את הקו הרבה אחרי זה.. עכשיו אנחנו לא יודעים מה לעשות... לחכות עוד יומיים ולעשות עוד בדיקה? ללכת כבר עכשיו לרופא? או שאולי האיחור הוא בגלל הפוסטינור וצריך לחכות עוד קצת?

20/06/2006 | 09:21 | מאת: ד"ר רוברט הופמן

שלום. ממליץ לגשת עוד היום לרופא ולקחת הפניה לבדיקת דם להריון. כך תוכלי לדעת בוודאות. ד"ר הופמן

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו