בדיקות עקב חוסר חשק מיני

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

18/06/2006 | 22:04 | מאת: מרים

שלום ד"ר. אבקש לקבל פירוט של בדיקות שהנך ממליצה שעלי לעבור עקב חוסר חשק מיני . תודה

19/06/2006 | 08:37 | מאת: שירה

שלום מרים ואין צורך לקרוא לי ד"ר כי אני לא... בירור לגבי חוסר חשק מיני אמור אכן להתחיל במשרדו של רופא הנשים שלך. מן הסתם הוא יחליט לבצע בדיקת דם (פרופיל הורמונלי) ובו יבדוק את האיזון ההורמונלי בגופך. לפעמים, חוסר איזון עלול לגרום לירידה בחשק המיני. מדובר בבדיקת דם פשוטה. את יכולה גם לשתף את רופא המשפחה שלך והוא יחליט האם יש סיבה לערוך בדיקות נוספות כדי לבדוק קשר גופני אפשרי לירידה בחשק המיני (האם את נוטלת תרופות כרוניות כלשהן ? האם את מרגישה רע באופן כללי - חולשה או סחרחורת למשל ? האם הבחנת בירידה או עליה במשקל ללא סיבה נראית לעין ?) בהצלחה שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו