עזרה דחוף

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

18/06/2006 | 12:02 | מאת: מחפשת תשובה

שלום, אני ילדה בת 17 וחצי ועוד לא התחילו לצמוח לי שדיים ואני חושבת שבכלל לא התפתחתי עדיין כמו שצריך לילדה בגילי.. אני יודעת שזה יכול להיות גנטי אבל רציתי לשאול אם יש אפשרות לזרז תהליך התפתחות בדרך כלשהי, ע"י כדורים או משהו בסגנון.. זה מאוד חשוב לי ! חוץ מזה אני מתביישת לדבר עם אמא שלי על הנושא ולכן אני לא הולכת לרופא אז אשמח לקבל טלפון של רופא שמתמחה בנושא אם לא תוכלו לענות לי.. תודה.

18/06/2006 | 17:13 | מאת: שירה

שלום לך בת 17 את זקוקה לשיחה עם רופא/ת נשים. אין לי מושג באיזו קופת חולים את חברה, אבל השיגי את מספר הטלפון של קופת החולים (היעזרי ב- 144 אם צריך) ובררי עם המרכזנית איזה רופא נשים מומלץ, איזה רופא נחשב הכי "מבוקש" ובהתאם לתשובתה - קבעי אצלו תור ליעוץ ושיחה. אם את חושבת שיהיה לך נוח יותר לשוחח על הנושאים האישיים הללו עם אישה ולא עם גבר - בקשי המלצות על רופאה כמובן. אני מבינה שלפעמים מביך לשוחח עם אמא על נושאים כמו מין ומיניות, אבל אולי יעזור לך לחשוב על כך שמלבד היותה "אמא שלך", היא בראש ובראשונה אישה, ולפני שהיא הפכה אישה היא היתה נערה בדיוק כמוך, וקרוב לוודאי שאותן שאלות בדיוק העסיקו גם אותה (ואולי גם היא חשה מאד בודדה ולא היה לה עם מי לשוחח כי היתה נבוכה מדי מכדי לדבר עם אמא שלה...?) אני חושבת שאולי כדאי לך לקחת נשימה עמוקה, להגיד "על החיים ועל המוות" ולנסות לגשת אליה. אולי אפילו תציעי לה להצטרף אליך לביקור הראשון שלך אצל רופא הנשים ? יכול להיות שהיא תפתיע אותך עם התגובה שלה, ויכול להיות שזו תהיה תחילתה של קירבה חדשה בין שתיכן. שווה לנסות לדעתי. בהצלחה שירה

18/06/2006 | 17:27 | מאת: מחפשת תשוה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו