אקטרופיון

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

15/06/2006 | 13:15 | מאת: מיכל

אני בת 23, וכבר לפני כמה שנים שמתי לב לבליטה מסויימת שיש לי בתוך הנרתיק, כמו צינור שיוצא אל תוך תעלת הנרתיק ונמצא שם כל הזמן. בעבר חשבתי שזה קשור לקרום הבתולין ולאחר שאקיים יחסי מין היא תיעלם, אך היא לא נעלמה. בבדיקה גניקולוגית שעשיתי אחד מן הממצאים היה צוואר עם אקטורפיון. רציתי לשאול מהו אקטורפיון, האם יכול להיות שהבליטה הזאת היא האקטורפיון שצויין בבדיקה, והאם זהו דבר תקין? תודה, מיכל.

15/06/2006 | 14:23 | מאת: שירה

הי מיכל את בפורום הלא מתאים, פורום זה נוגע למיניות האישה ואילו שאלתך היא גינקולוגית לגמרי. עשיתי חיפוש קצר ברשת והעליתי את ההסבר המתואר בקישור הבא (חפשי את השאלה: "מהו אקטרופיון") אבל לדעתי מן הראוי שתקבלי הסבר אישי ומפורט שיענה על כל שאלותייך מרופא הנשים שלך. http://www.gynecology.org.il/modules.php?name=FAQ&file=index&myfaq=yes&id_cat=4 בהצלחה שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו