כניסה להריון

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

13/06/2006 | 23:29 | מאת: לילי

מה הסיכוי להיכנס להריון מפליטת זרע ממש בפתח הנרתיק (במועד הביוץ)?

14/06/2006 | 10:06 | מאת: שירה

סיכוי טוב מאד. מצויין אפילו. אחת הדרכים המומלצות להיכנס להריונות לא רצויים. ממליצה להשאיר את הסיכויים ללוטו, ומיד אחרי שאת מסיימת למלא את הטופס - להזמין תור לרופא נשים ולדאוג לאמצעי מניעה יעיל ומתאים. המשך שבוע טוב שירה

14/06/2006 | 12:53 | מאת: לילי

שירה שלום ראשית מודה לך על התגובה המהירה. ראי, המטרה שלי היא דווקא להיכנס להריון אלא מה?! בגלל שאני סובלת מכאבים בלתי נסבלים בחדירה (כנראה וסטיבוליטיס) ,פליטת הזרע היא תמיד בפתח הנרתיק ולא עמוק. כך הדבר במשך חצי שנה. אני מתזמנת את מועד הביוץ לקיום יחסים אך בנתיים לא הצלחתי להיכנס להריון. כמובן שאני מטפלת בבעיה או לפחות מנסה ע"י אנשי מקצוע (סקסולוג, פיזיותראפיסטית ועוד) אך בנתיים אין שינוי משמעותי. אני מקווה שיש סיכוי טוב להרות במצב שתיארתי מה דעתך?

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו