חזה

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

13/06/2006 | 19:23 | מאת: רינה

שלום! אני בת 18 וישנה בעיה שדי מציקה לי - גודל החזה שלי. רציתי לברר האם ישנן דרכים נוספות (מלבד ניתוח) להגדיל את החזה? מזון כלשהו? וכו.... אשמח לקבל תשובה

13/06/2006 | 22:31 | מאת: יעל

שוויטמנים מסויימים כמו אבץ עוזרים, וכן עוד כמה שעות שינה. אני לא יודעת עד כמה זה אכן נכון, אבל לא מזיק לנסות..

14/06/2006 | 10:03 | מאת: שירה

בוקר אור רינה האם יש מזון כלשהו שתורם להגדלת החזה.... ? לא שידוע לי, למרות שאני יכולה רק לדמיין את הפרסומות בטלוויזיה לאותו מוצר מזון, לו היה כזה... אני משערת שהגברים היו מפסיקים לקום לשירותים בהפסקת הפרסומות. הדרך היחידה להגדלת החזה באופן משמעותי היא באמצעות ניתוח. מלבד זאת, את יכולה לבצע תרגילים שעובדים על קבוצת שרירי החזה (תתייעצי עם מאמן כושר, אני באמת לא הכתובת המתאימה) וככל שרקמת השריר תהיה מפותחת יותר, כך החזה עשוי להיראות גדול יותר אבל מדובר בהבדל קטן ולא משמעותי במיוחד (לא תצטרכי להחליף את החזיות שלך). נטילת גלולות עשויה להגדיל במעט את נפח השדיים, אבל גם במקרה זה - לא באופן משמעותי. כל טוב שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו