ריח

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

12/06/2006 | 21:49 | מאת: לילי

1.ריח נוזל הזרע דוחה אותי ואת בן זוגי. האם לנוזל הזרע יש תמיד ריח רע?על מה מעיד הדבר? 2 .לאחר שנסיונות להרות נכשלו , נשלחתי לבדיקות דם ומעקב אחר ביוץ - הבדיקות היו כולן תקינות ובכל זאת לא הושג הריון מה השלב הבא בבדיקות? תודה מראש

13/06/2006 | 09:45 | מאת: שירה

בוקר טוב לילי אפתח בהקדמה הברורה מאליה, ואומר ששאלותייך לא קשורות לפורום הזה אלא לפורום גינקולוגיה ו/או אורולוגיה. התשובות שאענה לך כאן הן לא מקצועיות כי איני רופאה. 1. לנוזל הזרע יש ריח אופייני, לא הייתי אומרת שהייתי קונה בושם בריח כזה אבל גם לא הייתי אומרת שזה ריח רע ובוודאי שלא דוחה. אם הריח דוחה אתכם, כדאי לדעתי לפנות לרופא (משפחה או אורולוג) כדי לברר אולי בן זוגך סובל מדלקת כלשהי. 2. השלב ההגיוני הבא הוא לפנות לרופא נשים שהוא גם *מומחה בפריון* (יש הרבה כאלה, בררי וקבלי המלצות על מישהו מוכר וידוע). הרופא בוודאי ישמח להסביר לך את המשך דרכך במסלול הפיכתך לאמא. בהצלחה שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו