הפרשות

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

12/06/2006 | 21:40 | מאת: לילי

שלום לאחר קיום יחסי מין ישנה הפרשה של נוזל הזרע הגורמת לרטיבות במשך מספר ימים. הדבר מאוד מפריע לי גם בשל תחושת הרטיבות התמידית וגם בשל הריח שלו. יש מה לעשות?

13/06/2006 | 09:53 | מאת: שירה

לילי שלום קודם כל, רצוי שמיד לאחר יחסי המין תלכי לשירותים ותשתיני. כך גם תקטיני את האפשרות ליצירת דלקת בדרכי השתן, וגם באותה הזדמנות נוזל הזרע יישטף החוצה. מלבד זאת, כשאת מתקלחת אחרי יחסי המין (ממש לא הכרחי מיד אחריהם) - שטפי היטב את אזור הנרתיק. יתכן שלמחרת עדיין יהיו קצת שאריות נוזל אבל לא בכמות רבה, ואת יכולה להשתמש בתחתונית כדי להימנע מהרטיבות. המשך יום נעים שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו