שפתי הנרתיק

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

11/06/2006 | 14:19 | מאת: אלונה

גיליתי היום שלשפתיים שסביב הנרתיק שלי צבע כהה מאד, כמעט שחור. זה נורמלי? ממה זה נובע? תודה רבה!

11/06/2006 | 15:53 | מאת: שירה

שלום אלונה הצבע של השפתיים (גם אלה שמתחת לאף שלנו וגם אלה שנמצאות קצת דרומה משם) מושפע מהפיגמנטים האישיים של כל אחת. ככל שצבע העור בהיר יותר - כך השפתיים תהיינה ורודות/בהירות יותר, וככל שהצבע יהיה כהה יותר - כך גם שפתי הנרתיק. בהנחה שאת כהת עור - סביר שגם הצבע של שפתי הנרתיק יהיה כהה. על כל פנים, אם את מדברת על *שינוי בצבע* - עליך להיוועץ עם רופא הנשים. בכל שינוי שהוא (צבע, מרקם, צורה או ריח) באיבר המין שלך - הכתובת היא משרדו של רופא הנשים. בהצלחה שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו