יובש בגיל הזהב

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

11/06/2006 | 13:49 | מאת: לורה

לאימי בת ה-73 יש בעיית יובש בנרתיק בזמן קיום יחסי מין עם החבר שלה האם תוכלו להמליץ לי גל או משחה שאקנה לה (היא מתביישת......* על מנת שתוכל להנות ?? תודה מראש לורה

11/06/2006 | 14:07 | מאת: איריס

לורה שלום, אני לא רופאה.. ידוע לי שישנם בבתי מרקחת ג'לים על בסיס מים כמו למשל ky-jelly שאפשר לקנותם ללא מירשם רופא, אבל זה לא תמיד עוזר באופן מלא. תתייעצי עם הרוקחת ! יש תרופה מקומית על בסיס הורמונלי שתפקידה לעבות את הרירית שבנרתיק, שמה וגיפם, אבל היא ניתנת רק על ידי רופא , ובשביל זה צריך להגיע לרופא שיבדוק, שמכיר את המצב הרפואי של האשה ויחליט אם התרופה מתאימה לה. מעבר לכך יתכן ויש פתרונות נוספים, אבל השאלה צריכה להיות מופנית לרופא הנשים . על הביישנות צריך ואפשר להתגבר.. איריס

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו