דימום כבד מהנרתיק לאחר הסקס

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

11/06/2006 | 13:47 | מאת: מודאגת

אני בת 18, קיימתי יחסי מין עם החבר ובזמן הסקס (וגם אחריו) דיממתי (אנחנו שוכבים באופן קבוע וזה לא קרה אף פעם). איבר המין שלו גדול (בערך 20 ס"מ) האם זה קשור? אני גם לפני מחזור (שבוע לפני) חשוב לציין שעברו כבר שלושה ימים ולכל אורך שלושת הימים הללו לא דיממתי בכלל. אני מאוד מאוד מודאגת

11/06/2006 | 15:45 | מאת: שירה

11/06/2006 | 16:32 | מאת: ד"ר רוברט הופמן

שלום! לא מיניות האישה, אלא רפואת נשים. דימום לאחר קיום יחסים בדרך כלל בא בעקבות דלקת מקומית. כדאי לעבור בדיקת רופא נשים בהקדם. לבריאות ! ד"ר הופמן

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו