יבוש נרתיק

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

11/06/2006 | 08:03 | מאת: מאיה

שלום.בת 37.סובלת מנרתיק רטוב כל הזמן.חוסר תחושה בזמן יחסים.המליצו לי כאן באחד הפורומים על שטיפה ויבוש.שטיפה עם מה??מים לא עוזר.ויבוש עם מה??האם טמפון?כי אחר כך זה יבש מידי .אנא עיזרו לי.

11/06/2006 | 10:34 | מאת: שירה

מאיה בוקר טוב אם המליצו לך באחד הפורומים על "שטיפה וייבוש" נראה לי הכי סביר שתפני אל אותו הפורום בו קיבלת את ההמלצה ותבקשי הבהרות, כי האמת שגם לי לא ברור על איזו שטיפה וייבוש דובר. את בהחלט יכולה להתקלח ממש בסמוך לקיום היחסים, לשטוף היטב את הנרתיק (כרגיל, מים וסבון ולא שום דבר מעבר לזה) ולהתנגב כרגיל. ההפרשות של הנרתיק יישטפו בדרך זו, והוא יישאר יבש יחסית עד שיתרטב שוב. מעבר להמלצה הזאת - מציעה לך לפנות לרופא נשים כדי לברר האם אכן תחושתך נכונה והנרתיק רטוב מעבר לכמות הרגילה. כל טוב שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו