שאלה אינטימית ומביכה משהו..

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

11/06/2006 | 01:29 | מאת: בחורה צעירה

לנשים שבינינו... האם מקובל להוריד שערות באבר המין שלנו? מה רובכן עושות ואיך? האם זה מקובל יותר במגזרים מסוימים ובאחרים לא? תודה :)

20/06/2006 | 18:10 | מאת: אני

מכיוון שאף אחד לא ענה לך אני מרגיש צורך לעשות זאת,אז ככה ,אני בכלל גבר וכל מה שאני אומר לך זה מנקודת ראות של גבר בלבד,בתור שכזה היה מאוד נעים לי אם בתור בת זוג שלי היית מורידה שערות ערווה,מעבר לכך בואי לא נשכח שזה תורם לך לא פחות מאשר לבן הזוג שלך כמובן אם את נהנית ממין אוראלי,אין לך מה להיות מובכת כי זה דבר טבעי ונפוץ מאוד בזמננו,אין פה עניין של מקובל או לא יש פה עניין של תחושה והרי בסה"כ את לא נחשפת לכל העולם בחלק האינטימי שלך אלא לגברים מסויימים שאיתם את בקשר מיני ומהם אין לך מה להתבייש ולדעתי זה טוב ואחלה. בהצלחה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו