ריח רע מהנרתיק בשעת יחסי מין

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

10/06/2006 | 23:52 | מאת: אור

שלום שירה לאחרונה יש לי ריח רע מהנרתיק עד כדי אובדן החשק המיני לי ולבן זוגי. מה עושים? ביקרתי אצל גניקולוג, לטענתו הכל בסדר(גם חוות דעת שניה לא עזרה) אשמח לעזרתך אור

11/06/2006 | 11:02 | מאת: שירה

אור שלום לא הבנתי אם הריח הרע מהנרתיק מורגש רק במהלך קיום יחסי מין או שבאופן כללי יש ריח רע מהנרתיק. על כל פנים, ריח רע מהנרתיק נגרם מפטריה או דלקת או מחלה כלשהי - אבל המכנה המשותף לכל האופציות הוא שמדובר בבעיה גינקולוגית, לכן הכתובת היא רופא הנשים שלך. אם רופא הנשים קבע כי אין בעיה - ממליצה לך על פנייה לרופא אחר (וגם רופא שלישי במידת הצורך). נסי לחשוב האם שינית משהו בתזונה שלך בתקופה האחרונה, או האם החלפת סבון (לפעמים השילוב של סבון מסוים עם ההפרשות הטבעיות של הנרתיק לא יוצר תגובה נעימה). האם נטלת אנטיביוטיקה או תרופות כלשהן בתקופה האחרונה ? מעבר לזה - לא מצליחה לחשוב על הסבר יצירתי. בהצלחה שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו