גלולות

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

08/06/2006 | 21:20 | מאת: אורטל

אני מתחילה אוטוטו להשתמש בגלולות מליאן בעקבות מחזור לא סדיר. רציתי לדעת האם לפי הרוב והמחקרים שנערכו עליהן יש סבירות גדולה שהם יפתחו לי רעב מוגבר בגוף ושיהיה לי תאבון מוגבר יותר בנוסף רציתי לדעת האם הם גורמות גם לצמיחת החזה. אני יודעת זה אצל כל אחת שונה אבל רציתי לדעת באופן כללי תודה

11/06/2006 | 04:11 | מאת: orit

אני משתמשת בגלולות האלה הם בסדר גמור אצלי לא עושות שום חשק לאכול גם אני התחלתי לקחת אותם בגלל מחזור לא סדיר בקשר לחזה...נראה לי שאצלי צמח באמת זה יכול להיות בגלל זה?.......

11/06/2006 | 10:30 | מאת: שירה

שלום אורטל ואורית בנושאים של גלולות ואמצעי מניעה באופן כללי, אתן זקוקות לפורום אמצעי מניעה או רצוי לשאול את רופא/ת הנשים שלכן. תפקידו של רופא הנשים בין היתר הוא להשיב על כל שאלותיהן של המטופלות ולהסביר להן את תופעות הלוואי ואת ההשפעה של אמצעי המניעה. שבוע טוב שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו