מחזור

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

08/06/2006 | 15:48 | מאת: שרון

שלום רב, המחזור שלי לא סדיר (מאחר\ מקדים בתווך של 3, 4 ימים), בעוד 3 חודשים אני מתחתנת, וכנראה המחזור יגיע כ- 4 ימים לפני החתונה (יותר או פחות, לא יודעת). שאלתי היא : מה אפשר לעשות על מנת לשנות את היום של הופעת המחזור? והאם קיום יחסי מין כיום לפני התאריך המשוער להגעת המחזור יזרזו הגעתו? תודה ובברכה, שרון

11/06/2006 | 10:27 | מאת: שירה

שלום שרון וברכות לרגל נישואייך עליך לפנות לרופא/ת נשים בשאלה הזו, למיטב ידיעתי יש אפשרות לשנות את תאריך המחזור על ידי נטילת גלולות, אבל כמובן שאת זקוקה ליעוץ ולמרשם. כל טוב ובהצלחה בזוגיות שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו