התלבטות

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

08/06/2006 | 15:41 | מאת: מתלבטת

שלום רב, החלטתי לאזור אומץ ולהתמודד עם בעיה מביכה, שעד היום לא העזתי להודות בה אפילו בפני עצמי... אני נשואה וסטרייטית (או לפחות הייתי בטוחה שאני כזאת). מאוד אוהבת מין ונהנית ממנו. אולם, אף פעם לא הגעתי לאורגזמה ביחסי המין עם בעלי או בני זוגי בעבר. התעוררתי מינית ואהבתי את הנעשה, אולם, לא גמרתי ותמיד זייפתי אורגזמות. הם אף פעם לא ידעו על כך. לעומת זאת, אני מגיעה לאורגזמה באוננות אולם לשם כך אני זקוקה לגירוי בדמות חומר פורנוגרפי המכיל נשים (ליתר דיוק, אברי מין נשיים). אין לי שום חשק למגע מיני עם אישה, המחשבה על כך דוחה אותי. האורגזמות שלי הן מהדגדגן בלבד. אני רוצה להיות מסוגלת להינות עם בעלי. מה עושים?

11/06/2006 | 10:26 | מאת: שירה

בוקר טוב מתלבטת מצער לשמוע שעד היום הרגשת צורך לזייף אורגזמות ולמעשה מעולם לא חווית אותן במהלך יחסי מין עם בני זוגך. לדעתי, ברגע שאת מגיעה למצב בו את מסוגלת לגמור באוננות, אין ספק שאת מסוגלת גם לגמור ביחסי מין עם בן זוג, זה רק דורש הכוונה של בן הזוג וסבלנות מצד שניכם. כמו כן, את צריכה להיות נינוחה וחופשייה עם בן הזוג שאיתך. ברוב המקרים לדעתי, המחסום המרכזי שמונע מנשים להגיע לאורגזמה עם בני הזוג הוא מחסום מוחי ולא גופני דווקא. אין לי מושג מדוע דווקא תמונות פורנוגרפיות של נשים גורמות לך לעוררות מינית, כל מה שאני יכולה להגיד לך זה שדברים שונים גורמים גירוי לאנשים שונים, והפנטזיות שלנו הם המקום היחידי בו מותר לנו ה - כ - ל. שום דבר לא "אסור", הכל חוקי ומותר, ואני לא רואה סיבה לכך שלא תפנטזי על כל מה שבא לך במהלך יחסי המין, אם זה עושה לך טוב. לגבי העובדה שאת חווה אורגזמות דגדגניות "בלבד" : כ-70 אחוזים מהנשים חוות את סוג האורגזמה הזה, ולמיטב ידיעתי כולן חיות בשלום ובשלווה עם הנתון הזה (עם חיוך גדול על השפתיים מעת לעת). אינך יוצאת דופן בכך, הכל בסדר. אם את מוטרדת מנושא הזהות המינית, אני ממליצה לך להפנות את שאלתך גם לפורום של גידי רובינשטיין באתר הזה. בהצלחה רבה שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו