DHEA-S גבוה

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

07/06/2006 | 18:16 | מאת: ללי

שלום רב! אני בת 23 בריאה לא נוטל גלולות. הפסקתי לפני כשנה בזמן האחרון החלו הפרעות במחזור החודשי, פניתי לרופא והתברר אחרי בדיקת אולטרסאונד שאני סובל ת משלחה פוליציסטית. עשיתי בידקות דם. כאשר בבדיקה יצא כי אני סובלת מתת פעילות של בלותת התריס8.5TSH וכן ערך גבוה מהנורמה של ההורמון DHEA-S 13.8. ברצוני לשאול מה משמעות הדבר וכיצד ניתן לטפל? כמו כן עלי לציין כי בזן האחרון החל להופיע שיעור יתר על גופי ועל הפנים, ופעה שמעולם לא סבלתי ממנה בתודה מראש

07/06/2006 | 23:43 | מאת: לללי

תנסי לשאול גם בפורום "בעיות הורמונליות..." של ד"ר צופיה איש שלום מרמב"ם

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו